Kapospulán klímaszerelő

Kedves Látogatóm! Egyházaskozári Eko-GM Kft. képviseletében 2010 óta klímaszereléssel, javítással, karbantartással foglalkozunk lakossági és ipari szinten is. Kapospulán és környékén rövid határidővel tudunk vállalni klíma szerelést, telepítést. Cégünkön keresztül a klímaberendezését is beszerezheti, kedvező áron.

KLÍMÁK ÉRTÉKESÍTÉSE TELEPÍTÉSSEL, TELJES ADMINISZTRÁCIÓVAL!
KAPOSPULÁN KLÍMASZERELŐRE SZÜKSÉGE VAN, VÁLASSZON MINKET, VÁLASSZA A TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁST!

Egy klímaszerelő így választana magának klíma készüléket: íme a legfontosabb gép paraméterek:

  1. ár érték arány
  2. garancia, szervizháttér
  3. berendezés energiafogyasztása
  4. extra funkciók

Klímakészülékek amiket forgalmazunk:

A Fisher termékek kiválóak! Mert a termék palettájuk sokszínűségéhez, gazdaságos üzemeltethetőség, kiváló szűrőrendszerek, kedvező ár társul. A gyártó 3 vagy 6 év extra garanciát biztosít termékeire. Energia hatékonyságuk A, A+, A++, akár évi 40-50%-os energia megtakarítást hozhat, egy régebbi, hagyományos modellhez képest. 


A Fujitsu klímák nem olcsó kategóriásak, de a magas műszaki színvonal és hatékonyság, egyedülálló módon akár 10 éves kiterjesztett garancia, ezeket a tényeket szemlélve, kitűnő áron juthatunk légkondicionálóhoz, melyben az összes kényelmi funkciót is megtaláljuk, hogy csendes, tiszta levegőjű környezetben pihenhessünk.


LG split klímák komplett megoldást jelentenek az Ön számára. Energiahatékonyság és a könyvtárak csendje. Ezeket nyújtják az LG klímái, melyet új, egyedi fejlesztésüknek köszönhetnek, jelentős mértékben csökkentik a zajszintet. Energiahatékonyságuk az A besorolástól az A+++ skáláig. Az LG hat évtizednyi tapasztalattal rendelkezik műszaki- és luxuscikkek területén. Az LG klímákra jellemző az elegáns kinézet, a design klímák úgy lettek kialakítva, hogy a helyiségbe beleillő, megszépítő tárgyként funkcionáljon.


A Midea 2003-óta ismert márka Magyarországon. Népszerűek kedvező áruk és megbízhatóságuk miatt. Termékeikre 2 év garanciát adnak. A DC inverternek, az Eco üzemmódnak és az 1W-os készenléti módnak köszönhetően klímáik energiatakarékosak. Legtöbb beltéri egységbe Wifi vezérlés lett beszerelve, így okostelefonjával bármikor elérheti a klímája vezérlését. A tiszta levegőről több fokozatú szűrőrendszer gondoskodik.


Magyarországon már jól ismert Midea cég forgalmazza az MDV klímákat. MDV klímákkal egyaránt képes a hűtési és a fűtési időszakban a megfelelő hőfok előállítására, mivel a termékeiket úgy állították össze, hogy a szélsőséges európai időjárási viszonyoknak megfeleljen, és biztosítsa a hosszú élettartamú működésüket. Energia besorolása kiváló (A+, A++). 1+4 év, tehát 5 évig élvezheti biztosan klímája előnyeit, többek között a néma funkciót és a turbó üzemmódot.


Nem találja az Ön számára megfelelő készüléket? Nem tudja milyen típusú és mekkora teljesítményű légkondicionáló lenne ideális? Segítek, kérjen helyszíni felmérést (nem jár semmivel)!

Amennyiben olyan hűtő fűtő berendezést szeretne amit nem talál az oldalunkon, (multi splitek – több beltéris klíma rendszerek, hőszivattyúk, folyadékhűtők, légkezelők…) írja meg nekünk, mert több nagykerrel, kivitelező cégekkel állunk kapcsolatban, így biztosan tudunk segíteni.

Kapospulán helyszínelés, felmérés klíma szereléshez, telepítéshez

  • beltéri ideális tájolása a falfelületen, helységben (hova fújjon, alatta, mellette, fölötte levő távolságok)
  • cseppvíz elvezethető legyen
  • villamos 230V csatlakozás
  • split beltéri és kültéri egység távolsága
  • csővezetékek, kábelek beépítésének módja (csatorna, vésés stb…)
  • kültéri egység helye magassága, hozzáférhetősége (figyelembe véve a későbbi karbantartást is)

Klíma szerelés, telepítési csomagunk tartalmazza:

Kapospulán házhoz szállítást – klíma kiszállítását, felszereléshez szükséges hosszúságú rézcső párat, a kültéri egység fali tartókonzoljait, a konzol fali rögzítő csavarjait, elemeit a split beltéri egység rögzítéséhez szükséges csavarokat, a 230V klíma bekötését, a szükséges kábelt és csatlakozókat, kábelcsatornát, gravitációs cseppvíz elvezetést, beüzemelést, oktatást a biztonságos üzemeltetéshez.

klímaszerelő Gyömrőn


Telepítési és egyéb szolgáltatásaink áraiért kattintson ide!

Kapospulai klímák karbantartása

Már meglévő berendezése karbantartásra lenne szüksége, lépjen kapcsolatba velünk! Rövid határidővel elvégezi egy klímaszerelő Kapospulán a karbantartását meglévő légkondícionáló berendezésének. (állapotfelmérés, tisztítás kültéri beltéri egységen, cseppvízelvezetés ellenőrzése, szűrők mosása, fertőtlenítés, üzemállapotok, hűtőközeg töltet ellenőrzés, garancialevél igazolás, karbantartás megtörténtéről)

Gergely Miklós (klíma és szellőzőgép szerelő)

Tel.: +36702060266 E-mail: lakossagiklima@gmail.com

Facebookon is megtalál:

Keresőszavak: klíma, szellőző, villany, napelem és klímaszerelő. Kapospulán, légkondícionáló, splitklíma telepítés Kapospulán, karbantartás, javítás gépvásárlás, Kapospulai hűtőgép, hőszivattyú szerelő, légkezelő és klíma tisztítás fertőtlenítés.