Takarékos, okos fűtési megoldás egész télen

A minőségi klímák kategóriájában egyre inkább olyan készülékek kerülnek ki a piacra, melyek -20 °C vagy akár -30 °C-ban is megbízhatóan és gazdaságosan teljesítenek, így nem kell félni, hogy a legnagyobb hidegben fűtés nélkül maradunk. Az már köztudottabb, hogy az átmeneti időszakokban a klímás fűtés beindítása a legegyszerűbb, tulajdonképpen csak egy gombnyomás. Akár egy-egy helyiségben is fűthetünk, nem kell az egész központifűtés-rendszert beindítanunk. Általában +5 °C-os külső hőmérsékletet szoktak a gyártók meghatározni – addig a klíma teljesítményvesztés nélkül tud fűteni, ami a tavaszi, enyhébb őszi estéken tökéletesen elegendő, és ezt a legtöbb hűtő-fűtő klíma tudja. A fűtésre optimalizált klímák biztonságosan tudnak egész évben fűteni-hűteni, és közben élvezhetjük a berendezés járulékos előnyeit is, pl. levegőszűrés, páramentesítés, és persze a legkorszerűbb wifis vezérlés.

Áramfelvétele

Az elektromos árammal való fűtés klímával már egyáltalán nem drága. Az inverteres klímák 1 kW villamos energiából megközelítőleg 3,8-4,2 kW fűtési energiát állítanak elő. Fűtésre optimalizált klímánál ez akár 5,4-6,6 kW is lehet.

H tarifa

Az áramszolgáltatók, a gazdaságos és környezetbarát fűtés honorálásaként is kedvezményeket adnak a klímával való fűtés támogatására. Igényelhető rá kedvezményes H tarifás áram, amivel még kedvezőbb a téli időszakban a fűtési költség. A kedvezményes tarifa használható újonnan telepített, vagy már meglévő rendszerekhez is.

Klímaberendezésének beszerzését ne halogassa, nálunk minőséget, gyors és teljes körű szolgáltatást talál. Tegye meg az első lépést most, ezzel elkerülheti a felszökő árakat és a hosszabb várakozási időt.
Használja ki akcióinkat, a készlet erejéig!

Esztétikus, egyedi funkciókkal felszerelt, minden vásárlói igényt kielégítő klíma ajánlatunk:

  • 6 év készülék garancia, az Ön biztonsága érdekében,
  • beépített WIFI vezérlés, az Ön kényelméért,
  • kiválóan hűt és -22 °C-ig fűt – télen, nyáron használhatja,
  • 4 irányú légterelés a jobb levegőáramlásért,
  • ezt a klímát telepítve és minden szükséges hatósági dokumentációval együtt adjuk át, Önnek nincs egyéb teendője, mint élvezni a telepített készülék előnyeit

25-48 m2 helyiségbe, lakrészbe ajánlott 3,6 kW teljesítményű gép listaára: 366,000 Ft, AKCIÓS ÁR: 355,000 Ft

Klíma készülék felszerlési ára, ami a munkaköltséget, és az anyagköltéget is tartalmazza:

Split klíma szerelés (a kül- és beltéri egység közti távolság 3 m-ig)85 000 FT
telepítési ár 3m távolság felett, m-enként 6.000 Ft-al növekszik6 000 FT x ________m

Kérjen helyszíni felmérést, amely kötelezettségekkel nem jár!
Keressen: +36 70 206 0266 vagy lakossagiklima@gmail.com elérhetőségemen!